HEALING

"Healing doesn't mean the damage never existed. It means it no longer controls our lives."

'Ik zoek wat meer ontspanning. Het is even pittig'. Dan biedt een healing je extra ondersteuning. Dit is een persoonlijke sessie.
 

Je wordt:

  • begeleidt met gronden. Ofwel goed contact maken met je lichaam en stevig(er) op je benen staan

  • voor gedaan hoe je de beperkende rem of blokkade kan opheffen

  • meegenomen in hoe je meer ruimte in jezelf kunt creëren.

'Wat moet ik daarvoor doen?' Je zit op een stoel. En als je dat liever hebt lig je op een matje. Verder hoef je niets te doen.

Healing ofwel heel worden, gaat over weer in balans raken. Over herinnerd worden aan je zelfhelende vermogen. Dat doe ik door jouw energie met mijn handen te volgen. Daar waar het blokkeert, laat ik je voorzichtig voelen hoe het weer kan gaan stromen. Waardoor er ruimte kan ontstaan om je uitdagingen aan te gaan.

'Word ik aangeraakt?' Bij het gronden worden, als je dat wilt, lichtjes twee handen op je schouders gelegd. Het lichaam wordt verder niet aangeraakt in de sessie, er wordt immers gewerkt met jouw energie. De sessie wordt meestal zittend gedaan.

 

'Mag ik mijn kind ook aanmelden voor een healing?' Mijn aanbod is voor volwassenen bedoeld. Mocht er een wens omtrent je kind bestaan, dan is het mogelijk je te laten begeleiden in wat je bij jezelf kan helen. Zodat er in relatie tot je kind ruimte tot ontwikkeling kan ontstaan.

Plaats:              mijn gespreksruimte.

Duur:                circa 45 minuten.

Investering:     €45,-.

healing picture.png

​© 2018 Sabine Mira Ferrer  

Leiden

06 25033680

jeintuitie@gmail.com

Voorwaarden

Privacyverklaring