READING

"Met genadeloze liefde benoemen wat er is."

Jezelf laten lezen. Deze persoonlijke sessie geeft inzicht over jouw ontwikkeling op dit moment. 'Hoe?' De energie die jij uitstraalt is waar te nemen. Van nature vangen mensen de hele dag door indrukken van elkaar op. Als reader ben ik getraind om jouw energie professioneel en zo neutraal mogelijk waar te nemen.

'Dat wil ik een keer proberen, wat moet ik daarvoor doen?'​ 

 

Tijdens een reading zit je op een stoel en geef je toestemming om gelezen te kunnen worden. Je kunt een specifieke vraag meenemen. Je kunt het ook open laten om te kijken wat er zich aandient. Verder hoef je niets te doen.

Er wordt gekeken naar hoe je nu in het leven staat. Naar je innerlijke belevingswereld en naar hoe je jezelf naar buiten laat zien.

Altijd wordt er een thema benoemd dat weergeeft van wat er nu speelt in je leven. Je kwaliteiten in dit thema komen naar voren, alsook de patronen of overtuigingen die jou niet meer dienen. Alleen de informatie die van wezenlijk belang is, zal zich op dat moment laten zien. 

Eigenlijk wordt je jouw eigen wijsheid gespiegeld!

'En daarna?'

 

Dan is het goed om de tijd te nemen dit te laten bezinken. Een reader lost uitdagingen niet voor je op. Inzichten uit een reading kunnen wel een richting geven om later keuzes mee te maken.

Van de reading wordt een geluidsopname gemaakt, zodat je de informatie terug kunt luisteren.

Voorwaarde is dat je ouder bent dan 18 jaar en fysiek en psychisch in staat bent om een reading te ontvangen. Een reading wordt afgeraden wanneer je medicatie gebruikt die de psyche beïnvloeden, zoals antipsychotica, sterke antidepressiva of drugs.

Plaats:              mijn gespreksruimte.

Duur:                circa 1,5 uur.

Investering:     €85,-.

​© 2018 Sabine Mira Ferrer  

Leiden

06 25033680

jeintuitie@gmail.com

Voorwaarden

Privacyverklaring